Η Δ.Μιχαλόπουλος ΑΕΒΕ, έχοντας στη διάθεσή της έναν σύγχρονο εργοστασιακό χώρο και ένα άριστα εξειδικευμένο προσωπικό είναι σε θέση να σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών στις επισκευές των επίπλων σας.

*ΠΡΟΣΟΧΗ Oι επισκευές γίνονται μόνο σε έπιπλα που έχουν αγοραστεί από εμάς.

Οι κατηγορίες που ειδικευόμαστε είναι οι εξής:  

  • Επιδιόρθωση ξύλινων επιφανειών από κτυπήματα ή γρατζουνιές
  • Βάψιμο επίπλου στο ήδη υπάρχων χρώμα ή αλλαγή χρώματος και λουστράρισμα.
  • Γυάλισμα και συντήρηση του επίπλου σας.
  • Αλλαγή ταπετσαρίας στον καναπέ σας, την πολυθρόνα σας ή την καρέκλα σας.
  • Επιδιόρθωση του καναπέ σας ή της πολυθρόνας σας σε τυχόν σπάσιμο (πλάτη, μπράτσα, πόδια).
  • Γέμισμα των μαξιλαριών του καναπέ ή της πολυθρόνας σας.
  • Αλλαγή καλυμμάτων του καναπέ σας ή δημιουργία καλυμμάτων για τον καναπέ σας.
  • Επιδιόρθωση δεσίματος των επίπλων σας (πχ. σπάσιμο μπράτσο καρέκλας ή έλλειψη συνδεσμολογίας του καναπέ σας ή του κρεβατιού σας).

Πώς και πόσο;
Η Δ.Μιχαλόπουλος ΑΕΒΕ έχοντας σεβασμό προς τις ανάγκες των πελατών της προσφέρει την εκτίμηση της επισκευής σας εντελώς δωρεάν.

Πώς;
1) Επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις, μας στέλνετε την φωτογραφία του επίπλου που χρειάζεται επισκευή και σας λέμε τι απαιτείται για την επισκευή του.
2) Σε περίπτωση που χρειαζόμαστε παραπάνω στοιχεία για την εκτίμηση της επισκευής σας ή για την επιλογή υφάσματος σε περίπτωση αλλαγής, κατόπιν ραντεβού, ερχόμαστε στον χώρο σας.

Πόσο;
1) Σε περίπτωση που επιθυμείτε με δικό σας μέσο την μεταφορά των επίπλων προς και από την εταιρεία μας, δεν χρεώνεστε στο τελικό ποσό τα έξοδα μεταφοράς.

2) Η εταιρεία μας δεν θα προβεί σε καμία ενέργεια αν δεν έχει την συγκατάθεσή σας για την επισκευή του επίπλου. Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια της επισκευής σας εμφανιστεί και κάποια άλλη απαιτούμενη ενέργεια, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, θα σας εξηγήσουμε τις απαιτούμενες εργασίες που χρειάζονται και το κόστος τους και μόνον κατόπιν συμφωνίας θα προβούμε στις απαιτούμενες ενέργειες.    

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.